Logo CamperWiFi

Blogs

Alles wat u wilt weten over een eigen stabiele, beveiligde en supersnelle 4G/5G internetverbinding voor op reis, onderweg en/of op de camping. Kiest u voor een Router met een Antenne, een MiFi of een volledig Camperpakket. Welke SIMS heeft u nodig, Nederland of Europa? Gaat u voor een Prepaid bundel of toch onbeperkt internet zonder zorgen. 

Internet op reis

Internet op Reis

Tegenwoordig is een internettoegang van essentieel belang. Een betrouwbare internetverbinding is hierbij noodzakelijk om snel en beveiligd online te gaan!

Lees verder
Internet in de Camper

Internet in de Camper

Tijdens de mooie tripjes met de Camper blijven mensen in dit digtale tijdperk verbonden blijven met werk/thuis/social media. Dan is een betrouwbare internetverbinding van essentieel belang.

Lees verder
Internetgebruik Meter

5G MiFi op reis

Altijd online Als u op reis bent of tijd doorbrengt op de camping, wilt u misschien verbonden blijven met het internet om in contact te blijven met uw dierbaren. Uw

Lees verder
CamperWiFi

Online met eigen SIM

Altijd en overal connectiviteit op de camping en onderweg. Flexibel en onafhankelijk van de aangeboden openbare WiFi verbinding. De beste scenario’s van connectitviteit en gemak voor u!

Lees verder
WiFi op de Camping

WiFi op de Camping

Altijd uw eigen beveiligde en snelle WiFi netwerk op de camping of onderweg. Welke vormen van WiFi zijn er en welke passen het beste bij uw wensen en behoeften.

Lees verder

CamperWiFi is powererd bij Capestone

Altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van 4G en 5G.

Alles op het gebied van WiFi
Prepaid SIMS

Prepaid SIM

Bekijk alle mogelijkheden
Populairste Categorieën